X 
Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 288
Transnistria stiri: 1461

Tkaciuc: Lui Plahotniuc nu-i mai este convenabil să fie deputat din partea PDM

30 oct. 2013,, 02:49   Politică
5112 10
Foto: mail.ru
Oligarhul Vladimir Plahotniuc nu mai are nici un beneficiu din mandatul de deputat din partea PDM, ceea ce reprezintă o condamnare pentru toată formațiunea politică. Declarația a fost făcută de deputatul fracțiunii PCRM, Mark Tkaciuc, în cadrul unei emisiuni televizate.

" Dl-ui Plahotniuc nu-i mai convine să fie deputat din partea Partidului Democrat. Iar aceasta, în general, este o condamnare ", - a spus deputatul, potrivit căruia "cît nu s-ar strădui să găsească o versiune credibilă a planului viclean" pentru a explica plecarea sa din parlament, aceasta este "o conspirologie excesivă".

" Plahotniuc nu a fost un deputat proeminent, nu se poate spune că el a fost împovărt peste măsură cu obligațiile de deputat, că nu se îndepărta de microfon, că a condus procesul decizional în cadrul ședințelor. Există, se pare, principalul motiv, ușor de explicat – pentru Plahotniuc nu este profitabil să se implice în politică, în principiu, deja", - a spus Tkaciuk

Potrivit deputatului, oligarhul, care a anunțat despre planurile de a deschide o rețea de magazine sociale, într-adevăr se va ocupa de afaceri.

"Eu cred că e adevărat. Nu știu în ce măsură aceste magazine vor fi sociale, dar se va ocupa mai mult de afaceri", - a declarat Tkaciuk, concluzionînd că renunțarea la mandat este o "pierdere gravă, o lovitură dată ratingului întregii formațiuni politice" .

Recent, la 28 octombrie, șeful de facto al Partidului Democrat, fostul prim-vicepreședinte al Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, a anunțat despre retragerea sa din Parlament și plecarea în "popor". Potrivit oligarhului, el intenționează să dedice timpul său pentru intîlniri cu locuitorii din regiuni, unde va vorbi despre " realizările actualelor autorități și ceea se nu s-a reușit".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав