Cutremure stiri: 502

PSRM: Crîlov acționează la comanda unui partid care a votat Guvernul Filat

4 noi. 2013,, 17:35   Societate
3626 1
Foto: tribuna.md
Partidul Socialiștilor condamnă acuzațiile aduse astăzi de către reprezentanţii Consiliului coordonator al platformei socialiste ”Patria-Rodina” în frunte cu Valentin Crîlov. Directorul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a subliniat pentru NOI.md că acestea nu sînt altceva decît o comandă politică din partea unuia dintre partidele care a votat Guvernul Filat.

Referindu-se la afirmațiile secretarului organizației teritoriale a PSRM din Ceadîr-Lunga, Piotr Curdolgo, precum că partidul nu i-a achitat salariul pentru activitatea efectuată în raion, Vlad Batrîncea consideră că sînt o provocare.

”Pe data de 15 octombrie Piotr Curdolgo a fost exclus din partid pentru acțiuni și declarații ce prejudiciau imaginea partidului. Ulterior, acesta nu s-a prezentat la contabilitate pentru a-și primi salariul. E clar că este o provocare, o comandă politică din partea unui partid care a votat Guvernul Filat. Crîlov și toți ceilalți deja lucrează pentru acest partid și doresc un scandal public”, a precizat socialistul, evitînd să numească partidul.

Cît despre intenția de a-l demite pe Igor Dodon din funcția de președinte al PSRM, Vlad Batrîncea a subliniat că aceștia nu sînt în drept să o facă, întrucît au fost excluși din rîndurile partidului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав