Cutremure stiri: 502

Nissan Qashqai 2 - cel mai nou teaser dezvăluie faţa crossover-ului

4 noi. 2013,, 18:00   Ştiri Auto
2277 0

Фото: nissan
Nissan a dezvăluit o nouă imagine teaser a viitorului Qashqai. A doua generaţie a crossover-ului japonez va fi prezentată oficial în data de 7 noiembrie.
Săptămâna aceasta vom face cunoştinţă cu noul Qashqai. A doua generaţie a SUV-ului compact este programată să renunţe la cearceaf în data de 7 noiembrie, însă până atunci Nissan mai întreţine aşteptarea cu un teaser, sosit după un set de imagini cu modelul intens camuflat, prezentate săptămâna trecută.

Nissan Qashqai, prezentat sub camuflaj în pozele oficiale

Imaginea dezvăluie aspectul frontal al crossover-ului, implicit grila frontală şi designul blocurilor optice. Blocuri optice care vor fi echipate acum cu lumini LED. Aşa cum intuiam, aspectul frontal va rezona puternic cu cel al fratelui mai mare X-Trail, prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în această toamnă. Unghiurile ascuţite, capota cu nervuri pronunţate şi grila radiatorului caută să ofere un aspect ceva mai agresiv modelului japonez.

Nu numai designul poartă amprenta fratelui mai mare, ci şi arhitectura, Qashqai fiind dezvoltat pe aceeaşi platformă CMF. Sub capotă, noul Qashqai va dispune de versiuni îmbunătăţite ale motorului diesel de 1.6 litri al Alianţei Renault-Nissan, dar şi de aportul unei variante de putere a unităţii TCe, aceeaşi care şi-a făcut loc şi pe recentul Duster facelift în versiunea de 125 CP.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав