X 
Cutremure stiri: 502

Jaguar F-Type Coupe, primele detalii oficiale

6 noi. 2013,, 11:51   Ştiri Auto
2140 0

Foto: Jaguar

Jaguar a publicat prima imagine tip teaser a noului F-Type Coupe pentru 2014, înaintea debutului programat pe 19 noiembrie. Modelul va fi prezent la Salonul Auto de la Los Angeles şi la cel de la Tokyo.
Gama noului F-TYPE Coupe va oferi viziunea de design fără compromis a conceptului Jaguar C-X16 şi va completa modelul F-TYPE Convertible, câştigător al titlului „World Car Design of the Year” 2013. Noul F-TYPE Coupe va fi pus în vânzare în primăvara anului 2014.

„Bucuria generată de dezvăluirea conceptului C-X16 a fost teribilă; aşa că acum vă putem asigura de un eveniment plin de dramatism la prezentarea lui F-TYPE Coupe de la Los Angeles”, a declarat Ian Callum, director de design la Jaguar.

„Am fost copleşiţi de reacţiile pozitive vis-a-avis de F-TYPE Convertible, dar pentru mine puritatea creării unui coupe sportiv este un proces unic de satisfacţie – şi ştiu că atât vizual cât şi dramatic, F-TYPE Coupe ridică din nou standardele”.

Este de aşteptat ca noul Jaguar F-TYPE Coupe să preia gama de motorizări de la versiunea Convertible, adică unitatea V6 de 3.0 litri cu 340 CP, 3.0 litri V6 de 380 CP şi 5.0 litri V8 de 500 CP.

Detaliile complete şi specificaţiile tehnice ale noului Jaguar F-TYPE Coupe vor fi dezvăluite pe 19 noiembrie, când modelul va fi prezentat într-un eveniment pentru clienţi VIP şi media la Los Angeles, înaintea deschiderea Salonului Auto, iar pe 20 noiembrie va fi prezent la standul producătorului de la Los Angeles şi Tokyo Motor Show.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав