X 
Cutremure stiri: 502

Fiodor Ghelici va fi judecat astăzi

6 noi. 2013,, 12:34   Societate
32116 17
Foto: noi.md
La judecătoria Rîșcani, astăzi, la ora 14, va avea loc procesul de judecată împotriva președintelui Asociației Obștești ”Moldova Mea”, Fiodor Ghelici. Informația a fost comunicată pentru NOI.md de feciorul activistului, Serghei Ghelici.

Potrivit lui Serghei Ghelici, în pofida faptului că cele 30 de zile de arest a președintelui ”Moldova Mea” expiră săptămîna viitoare, instanța de judecată a programat ședința pentru o dată mai timpurie, avînd în vedere că Fiodor Ghelici deține pașaport diplomatic.

”Instanța de judecată a examinat cererea avocatului privind faptul că Fiodor Ghelici deține pașaport diplomatic care confirmă că el este ambasador în Moldova al Organizației Internaționale pentru Dezvoltare Economică, cu reședința în SUA, de aceea a decis ca ședința să se desfășoare astăzi”, a menționat Serghei Ghelici.

Președintele Asociației Obștești ”Moldova Mea”, Fiodor Ghelici, a fost reținut pe 11 octombrie, fiind suspectat de trafic de persoane prin organizația condusă de el. Instanța a decis ca Ghelici să fie arestat pe un termen de 30 de zile.

La o conferință de presă de săptămîna trecută, Serghei Ghelici a prezentat pașaportul diplomatic al tatălui său. Administrația Organizației Internaționale pentru Dezvoltare Economică a expediat pașaportul lui Fiodor Ghelici în Moldova, pentru a confirma oficial că el este ambasador al acestei organizații.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав