X 
Cutremure stiri: 502

Dacia a produs 100.000 Sandero şi Sandero Stepway

6 noi. 2013,, 17:08   Ştiri Auto
2147 0

Foto: dacia

Vehiculul cu numărul 100.000 care a ieşit de pe liniile de fabricaţie este un Sandero Stepway, de culoare gris platine, echipat cu motorul 0.9 TCe de 90CP.
Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni a marcat producţia a 100.000 de vehicule din noile modele Sandero şi Sandero Stepway. Modelul aniversare a fost livrat unui client din Franţa, principala piaţă de export a mărcii Dacia.

În prezent, noile Sandero şi Sandero Stepway reprezintă în jur de 30% din producţia totală zilnică realizată la Uzinele Dacia.

Noile Sandero şi Sandero Stepway au fost lansate în anul 2012 la Salonul Auto de la Paris, cu noua identitate stilistică a Dacia, ce evocă sentimentul general de calitate şi de forţă. Noul Sandero Stepway oferă clienţilor şansa de a accede la universul modelelor cross-over, în timp ce noul Sandero se afirmă ca un model de oraş ideal.

Noul Dacia Sandero Stepway beneficiază de o gardă la sol supraînălţată, care pune în valoare designul şi performanţele de cross-over ale noului model.

Stepway a fost un model de succes, acoperind jumătate din vânzările precedentei generaţii Sandero.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав