X 
Cutremure stiri: 506

Confirmat: Noul Nissan GT-R va fi hibrid

7 noi. 2013,, 16:04   Ştiri Auto
1806 0

Foto: noi.md

Noua generaţie Nissan GT-R a fost confirmată de către directorul tehnic al companiei că va integra un sistem de propulsie cu tehnologie hibridă.
De ceva vreme există zvonuri că următorul GT-R va lua drumul hibrizilor, cu ajutorul celor de la Williams, şi se pare că cel puţin jumătate din aceste informaţii se dovedesc adevărate.

Vorbind cu jurnaliştii de la Autocar despre noul GT-R, Andy Palmer a declarat că „ne aşteptăm la o formă de hibridizare pentru următoarea generaţie a maşinii”.

Publicaţia britanică afirmă că vehiculul va fi lansat undeva în 2015, dar Palmer nu a oferit un interval de timp mai precis pentru când noul GT-R va ajunge pe piaţă.

Oficial companiei a mai spus că versiunea preparată de Nismo a lui GT-R va primi curând revizuiri. Sunt şanse ca timpul înregistrat pe Nurburgring să fie dezvăluit mai târziu în această lună, la Salonul Auto de la Tokyo. Palmen a menţionat că a rugat patru piloţi să testeze pe Nurburgring pentru a obţine un timp cât mai redus şi se pare că Sebastien Buemi a fost cel mai rapid.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав