X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Vezi aici casa judecătorului prins în flagrant cu mită (FOTO)

7 noi. 2013,, 16:37   Societate
7767 1
Foto: actualitati.md
Magistratul de la Telenești Gheorghe Popa, arestat pe 11 octombrie curent pentru luare de mită, are în posesie o casă cu două niveluri care nici nu se compară cu ale altor judecători. Ziarul de Gardă scrie că imobilul aflat în localitatea Mîndrești, Telenești, nu este de lux și nici cel mai mare din regiune, relatează NOI.md.

Casa magistratului este unul dintre argumentele publicației precum că lucrurile sînt încurcate rău în acest dosar. ”Suma mitei, doar 200 de USD, faptul că pe bancnote nu au fost depistate amprentele judecătorului Gheorghe Popa, dar și felul în care a fost organizat flagrantul în privința acestuia, scot la iveală mai multe întrebări decît răspunsuri”, se menționează în investigație.

Mai mult, drept dovadă în acest sens sînt prezentate discursul ambiguu al avocatului care apare în dosar și declarațiile unuia dintre frații lui Gheorghe Popa. „Am făcut unele investigații, pentru că am un pic de experiență de viață. La mijloc este, după cum se spune la ruși, o ”podleankă” crasă. Cred că în scurt timp lucrurile se vor limpezi. Avocatul și persoana care a lucrat cu el sînt foarte suspecte. Aș bănui că ar fi chiar sub acoperire sau că stau la „cîrlig” la dînșii...”, a precizat fratele mai mare al judecătorului, Haralambie Popa.

Dosarul lui Gheorghe Popa a fost transmis în judecată. Acesta continuă să rămînă în arest după ce marți judecătorii de la Curtea de Apel au respins recursul avocatului său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?