X 
Cutremure stiri: 502

Meladze a spus ce le este interzis solistelor trupei “VIA Gra”

7 noi. 2013,, 20:00   Showbiz
4244 0
Foto: bigmir.net
Constantin Meladze a vorbit despre unele condiții din contractul semnat cu noile membre ale trupei “VIA Gra”. Potrivit lui, fetele au dreptul la viață personală, însă vor trebui totuși să se supună unei discipline riguroase.

Astfel, într-un interviu oferit unei reviste din Rusia, Meladze a menționat că nu le poate interzice solistelor să se mărite și să nască copii. Compozitorul a subliniat că ”ipostaza delicată” a solistei implică dificultăți în procesul de muncă, dar el niciodată nu a avut intenția de a transforma artistele într-o ”turmă docilă”.

Compozitorul nu este împotriva sarcinilor și nunților, dar pledează categoric împotriva faptului ca protejatele lui să-și schimbe imaginea fără a se consulta cu el. Fetelor Misha Romanova, Erika Gherțeg și Nastia Kojevnikova le este strict interzis să-și vopsească părul, să-și schimbe coafurile sau să facă alte manipulări cu aspectul lor fizic.

Menționăm că fostele soliste ale trupei “VIA Gra” își aranjau foarte liber viața personală și, fiind în trupă, se căsătoreau și nășteau copii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав