X 
Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 288
Transnistria stiri: 1461

PCRM: Anul 2014 va fi anul dispariției Moldovei

8 noi. 2013,, 03:30   Politică
6325 13
Foto: actualitati.md
Acceptarea de către actualul regim a documentelor secretizate la Vilnius va avea un final tragic pentru țara noastră, colaps economic deplin și înăsprirea violenței grupărilor oligarhice din țară, se spune în Declarația CC PCRM, făcută publică, joi, 7 noiembrie, care subliniază ”crimele actualului regimul de guvernare”.

”În toamna anului 2013 poporul nostru multinaţional şi ţara noastră sunt mai aproape ca niciodată de dispariţie! Acordul şi protocoalele secrete, pe care intenţionează să le semneze la Vilnius guvernul marionetă a „Coaliţiei pentru guvernare pro-europeană” se vor finisa cu colapsul deplin al economiei ţării, accelerarea degradării sociale, înăsprirea hoţiei şi violenţei din partea grupărilor oligarhice criminale”, se spune în document.

Totodată, potrivit pronosticurilor menționate în Declarație, ”acţiunile regimului criminal vor face din anul viitor – anul hoţiei banditeşti, anul creşterii galopante a preţurilor şi tarifelor”. ”Va fi anul distrugerii agriculturii şi industriei, anul distrugerii complete a ceea ce a mai rămas din sfera socială; anul trecerii la regimul de vize cu Rusia şi statele din CSI; anul destrămării complete a ţării, anul dezicerii de teritoriile de pe malul stîng al Nistrului şi creării condiţiilor pentru anexarea de către România a „aşchiei basarabene” – a părţii din dreapta Nistrului fără Transnistria!”, se mai constată în textul Declarației.

Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova a făcut o declarație publică în care a înaintat guvernării trei cerințe ultimative: demiterea Guvernului pînă pe data de 21 noiembrie curent, organizarea alegerilor anticipate și, ulterior, a unui referendum pentru aderarea țării la Uniunea Vamală. În caz contrar, PCRM declară că va îndemna forțele sănătoase și populația țării să iasă la acțiuni de protest pașnice în Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав