X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Cum ne putem odihni în acest weekend la Chișinău

8 noi. 2013,, 17:00   Societate
8905 0
Foto: diez.md
În următoarele două zile avem ocazia să ne odihnim de rutină și să ne încărcăm de energie pozitivă pentru toată săptămîna următoare. NOI.md oferă o trecere în revistă a evenimentelor interesante de la sfîrșit de săptămînă, sugerîndu-vă modul de a vă petrece timpul în weekend, ce sa vizionați, la ce să participați și pe cine dintre interpreți să-i ascultați.

În zilele de odihnă, la rețeaua de cinematografe "Patria" vor putea fi vizionate filmele: “Malavita: O familie criminal”, (”The Family”),” Stalingrad 3D”, “Romeo şi Julieta”, “A cincea putere” , (”The Fifth Estate”),”Amar!” ,” Justin și Cavalerii 3d”, “Jocul lui Ender”, “THOR 2: Întunericul 3D”, “Stă să plouă cu chiftele 2-3D”, ”Rasputin”.

La Muzeul Național de Artă, în perioada 7-8 noiembrie se desfășoară "Expoziția comemorativă Mihail Grecu – pictură". De asemenea, în perioada 22 octombrie - 17 noiembrie are loc expoziția “Elena Bontea, pictură”.

La 10 noiembrie Teatrul ”Licurici” va găzdui cea de-a XI-a expoziție a pisicilor de elită.

Pe data de 9 noiembrie, Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” va prezenta povestea muzicală "Vrăjitorul din oraşul de smarald" după A.Volkov, iar la ora 18.00 va fi jucată comedia lirică "Cantor" după piesa lui A.Levin.

În același timp, la teatrul ”Anton Cehov”, pe data de 9 noiembrie, ora 18.00, va avea loc premiera spectacolului "Ceaika" (Pescărușul) de Anton Cehov.

La ora 18.00, la Teatrul ”Mihai Eminescu” se va juca spectacolul "Pomul Vieţii" de Dumitru Matcovschi, iar la Teatrul ”Eugene Ionesco” – spectacolul "Chiriţa în Provincie" de V. Alecsandri.

Pe 9 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, Teatrul ”Spălătorie” va găzdui un concert de muzică alternativă rock'n'rap.

În același timp, Art-Labyrinth invită la concertul chitariştilor americani Evan Tracz şi Justin Grotelueschen la muzeul Zemstvei.

Pe 10 noiembrie, la sala cu Orgă va avea loc serata jubiliară a dirijorului de cor, profesorului universitar Lidia Axionova. În aceeași zi Teatrul Naţional de Operă şi Balet ”Maria Bieșu”, va prezenta baletul “Coppelia” de Leo Delibes, cu începere de la ora 16.00.

La Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” cunoscuta interpretă de muzică populară din România Irina Loghin va susține un concert împreună cu fiica sa Irinuca. Duminică, ora 17.00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав