Cutremure stiri: 502

Nissan lansează noul Skyline

11 noi. 2013,, 17:15   Ştiri Auto
2045 0
Foto: Nissan
Nissan a anunţat astăzi lansarea noului sedan Skyline, ce va fi pus în vânzare de la sfârşitul lunii februarie 2014 în Japonia. În SUA şi Europa, Skyline este vândut sub numele Infinit Q50.
De la debutul său în 1957, Skyline a fost foarte bine primit de mulţi clienţi din întreaga lume. Noul Skyline este cel mai premium şi mai dinamic succesor al acestei game. Oferind o plăcere a condusului fără precedent, designul său senzual, tehnologiile avansate şi performanţele vor fi noi standarde pentru modelele luxoase, promite Nissan.

Drept dovadă, noul Skyline primeşte emblema Infiniti, fiind vândut sub acest brand premium în afara Japoniei.

Printre noutăţile noului Skyline se numără şi transmisia cu dublu ambreiaj "Intelligent Dual Clutch Control" disponibilă pe toate versiunile, ce oferă acceleraţii puternice şi maximum de putere generat de motorul de 268 kW/365 CP, dar şi un consum mediu de un litru la 18,4 km (conform normelor japoneze).

Faţă de generaţia anterioară, noul Skyline are o înălţime cu 10 mm mai mică şi o lăţime mai mare cu 50 mm, faruri cu LED-uri. Designul interior oferă o înaltă funcţionalitate şi materiale de calitate pentru un maximum de confort şi spaţiu.

Noul Nissan Skyline este produs la uzina Tochigi din Japonia şi vine pe piaţă în 2014 cu 20% îmbunătăţire în consumul de carburant, certificare SU-LEV 2015 şi emite cu 75% mai puţine noxe decât standardele din 2005. Producătorul japonez şi-a propus să vândă 200 unităţi pe lună, iar preţurile sunt cuprinse între circa 33.900 Euro şi 41.800 Euro.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав