X 
Cutremure stiri: 506

Rusia înăsprește regimul de frontieră cu Ucraina

12 noi. 2013,, 10:04   Externe
8319 2
Foto: lb.ua
La 12 noiembrie, pe întregul segment al frontierei de stat ucraineano-ruse autoritățile vamale din Rusia vor începe punerea în aplicare a măsurilor pentru a asigura tranzitul mărfurilor importate pe teritoriul vamal al Uniunii Vamale .

Acest lucru a fost relatat de către Serviciului de Frontieră al Ucrainei.

Anterior, asemenea inovații au fost introduse la punctele de control la frontiera dintre Rusia și Ucraina în regiunile Donețk și Lugansk .

"Conform noilor norme, pentru vămuirea mărfurilor și mijloacelor de transport la punctele de control vor trebui furnizate certificatele necesare pentru intrarea pe teritoriul Federației Ruse ", - a declarat instituția.

Amintim că la începutul lunii noiembrie, la granita cu Rusia s-a format o coada de camioane din cauza noilor reguli ale Uniunii Vamale.

În special, Rusia a anulat de la 28 octombrie cărțile de transport rutier internațional. Aceste cărți garantau plata taxelor vamale și permiteau transportul de mărfuri în containere sigilate trecînd procedurile de frontieră într-un mod simplificat.

Din 28 octombrie, în loc de cărțile de transport, trebuie prezentate alte tipuri de asigurare a tranzitului - suportul vamal, care prevede plata unor taxe în numerar, garanția bancară sau garanția de proprietate .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав