Cutremure stiri: 504

Democrații comentează solicitarea lui Formuzal privind demisia lui Lupu

13 noi. 2013,, 17:15   Politică
4377 1
Foto: noi.md
Reprezentanții Partidului Democrat susțin că bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, a intrat prematur în campanie electorală, împreună cu noii săi aliați politici din PCRM. Replica vine după ce bașcanul i-a solicitat astăzi în cadrul unei conferințe de presă liderului PDM, Marian Lupu, să demisioneze imediat din funcția de președinte al Partidului Democrat și să renunțe la mandatul de deputat în parlament.

“Pretențiile formulate astăzi la adresa Partidului Democrat îl descalifică pe domnul Formuzal ca om politic și îl arată opiniei publice ca fiind un om obsedat de funcție, disperat să nu-și piardă privilegiile. Ne exprimăm speranța că declarațiile fanteziste lansate astăzi de başcanul Găgăuziei sînt doar o răbufnire emoțională și nu reprezintă executarea unor comenzi primite din exterior”, menționează PDM.

În acest context, PDM îi recomandă lui Mihail Formuzal să ”depășească panica în care se află și să accepte cu resemnare faptul că astăzi populația îl sancționează pentru nerealizările din mandatul său și să nu-şi mai ascundă ineficienţa în spatele unor atacuri la adresa unor partide politice”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав