X 
Cutremure stiri: 506

Volkswagen recheamă în service 1,68 milioane de maşini, inclusiv TOATE camionetele Amarok

15 noi. 2013,, 14:06   Ştiri Auto
1932 0

Foto: Volkswagen

Volkswagen AG a anunţat rechemarea în service a peste 1,68 milioane de vehicule din toată lumea, inclusiv toate camionetele Amarok construite de la început până în luna iunie a acestui an, pentru a repara diverse probleme.

Circa 800.000 modele SUV Volkswagen Tiguan, din toată lumea, ar putea avea defecte la sistemul de lumini, iar 239.000 unităţi pick-up Amarok ar putea avea scurgeri de carburant, a anunţat, astăzi, compania germană.

Volkswagen va înlocui siguranţa cu una cu o suprafaţă mai dură la Tiguan şi asta va dura doar câteva minute. Aproximativ 800.000 vehicule sunt implicate, dintre care 147.000 în Germania, construite între 2008 şi 2011.

În ceea ce priveşte modelele pick-up Amarok, este vorba despre cele cu motor 2.0 TDI, la care pot apare scurgeri de carburant în compartimentul motor. Pentru evitarea deteriorării accidentale a liniilor de alimentare vor fi montate protecţii suplimentare în punctele sensibile. Dintre cele 239.000 maşini implicate, 12.359 sunt în Germania, construite de la intrarea în producţie până în luna iunie a acestui an.

Alte circa 640.000 maşini trebuie rechemate în service în China, conform oficialilor locali, ca parte a unei rechemări globale pentru schimbarea tipului de ulei folosit în transmisiile automate cu dublu ambreiaj DSG (model DQ200), pentru a preveni probleme de natură electronică.

Volkswagen, cel mai mare producător auto din Europa, a rechemat 384.181 vehicule în China în martie, după ce televiziunea de stat a prezentat mai multe plângeri privind vibraţii şi pierderi de putere precum şi acceleraţii bruşte la modele Golf, dar şi la alte tipuri de vehicule.

China, cea mai mare piaţă auto din lume, este una critică pentru Volkswagen în strategia de a devenit cel mai mare producător auto mondial până în 2018, în condiţiile în care vânzările europene se contractă pentru al şaselea an consecutiv.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав