Arşiţa stiri: 166
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Teorie-ȘOC: Oamenii sînt de fapt extratereștri, provin de pe o planetă din afara sistemului solar

17 noi. 2013,, 09:00   Ştiinţă şi IT
7416 1
Foto : intrigan.com
Potrivit ecologistului Dr. Ellis Silver, durerile de spate și arsurile solare dovedesc faptul că oamenii provin de pe o planetă din afara sistemului solar.

Oamenii n-au evoluat alături de alte creaturi de pe Terra, ci au ajuns aici cu doar zeci de mii de ani în urmă, susține cercetătorul american Dr. Ellis Silver, potrivit Daily Mail.

Ellis Silver susține că oamenii au fost aduși pe Terra de către o specie de extratereștri. Faptul că oamenii suferă de dureri de spate, de arsuri solare și de dificultăți în actul de aducere pe lume a copiilor indică faptul că oamenii au evoluat pe o planetă cu o forță gravitațională mai redusă.

"Oamenii ar trebui să fie cea mai avensată specie de pe Terra, însă par complet nepotriviți pentru mediul înconjurător: sînt răniți de către razele solare, nu le plac alimentele în stare naturală și suferă de diverse afecțiuni cronice precum durerile de spate", susține Dr. Ellis Silver.

Teoria americanului este că Terra este o planetă-temniță, unde oamenii au fost aduși din cauză că sînt o specie înclinată spre violență și unde vor fi ținuți pînă vor învăța să se poarte.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав