Cutremure stiri: 502

Reșetnicov comentează pactul PLDM pentru o Moldovă europeană

19 noi. 2013,, 12:29   Politică
4635 7
Foto: abzormd.com
Pactul pentru o Moldovă Europeană – este o semnătură pe propria neputință. Astfel califică deputatul comunist Artur Reșetnicov propunerea reprezentanților Partidului Liberal Democrat de a semna Pactul pentru o Moldovă Europeană.

"Integrarea europeană nu este o prezentare a unui act fără putere juridică. Cu ce v-ați ocupat în 4 ani? Propuneți să semnăm pentru sărăcie, corupție, crimă și atacuri raider? Scutiți-ne de așa ceva!

Să ne punem semnăturile alături de semnătura fostului prim-ministru, care a fost demis pentru corupție? Nu! Cred că această bucată de hîrtie este o semnătură pe propria neputință. Neputință de 4 ani... Dar aceasta deja e o sentință", a scris politicianul pe pagina sa de pe una dintre rețelele sociale.

Ieri, reprezentanții Partidului Liberal Democrat au propus spre semnare Pactul responsabilităţii naţionale pentru o Moldovă europeană, care prevede consolidarea tuturor forțelor politice și a cetățenilor, indiferent de etnie, și sprijinul parcursului european al Republicii Moldova în ajunul summitului de la Vilnius, în care Republica Moldova urmează să parafeze Acordul de asociere cu UE.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав