Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Dodon critică datele sondajului prezentat de IMAS

19 noi. 2013,, 16:32   Politică
3989 1
Foto: noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, critică datele Barometrul socio-politic, prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă. Socialistul susține că aceste sondaje sînt „gonflabile” și „au devenit un instrument de manipulare în mîinile guvernării oligarhice”.

“Scopul lor e clar: să arate că principalele forţe de opoziţie – comuniştii şi socialiştii – nu sînt suficient de influenţi, și, totodată, să ridice artificial nişte partiduţe cvasiexistente, pentru a induce confuzie în rîndul electoratului indecis. Guvernarea se teme de cei 40% de alegători indecişi, guvernarea se teme de vectorul euro-asiatic propus de socialişti, iată de ce încearcă din răsputeri să ne coboare în sondaje”, susține liderul PSRM.

Totodată, Igor Dodon spune că oamenii nu mai sînt atît de naivi ca în 2009 sau 2010, cînd majoritatea au votat pentru partidele care acum formează majoritatea în parlament.

“Oamenii văd realitatea din jur. Cifrele grase înşirate pe hîrtie nu-i vor salva pe guvernanţi de la un dezastru electoral. După Vilnius, care va fi un fiasco, vine marea catastrofă electorală a guvernării oligarhice. Şi niciun sondaj gonflabil nu-i va salva”, a conchis Dodon.

Conform unui sondaj realizat de IMAS, dacă duminică ar avea loc alegeri, în parlament ar accede patru partide, iar PSRM ar obține 0,6% din voturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?