X 
Cutremure stiri: 502

Reșetnicov despre întîlnirea liderilor PCRM cu ambasadorul rus: Nu avem ce ascunde

20 noi. 2013,, 12:45   Societate
4665 5
Foto: tribuna.md
Deputatul comunist Artur Reșetnicov a confirmat pentru NOI.md că ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Farid Muhametşin, a avut ieri o întrevedere cu liderii PCRM la sediul partidului. Reștnicov a refuzat să spună dacă în cadrul întîlnirii a fost pus în discuție subiectul integrării europene a Republicii Moldova, precizînd că dialogul s-a axat pe relațiile moldo-ruse.

“Noi nu am ascuns acest lucru, vizita la sediul partidului nu a avut loc noaptea. Este un lucru absolut normal, pentru că Moldova trebuie să aibă relații strategice cu Rusia. Membrii PCRM au întîlniri de acest gen cu toți reprezentanții misiunilor diplomatice de la Chișinău. Partidul Comuniștilor, în calitatea sa de cel mai puternic partid, tinde să mențină relații bune cu reprezentanții tuturor misiunilor diplomatice”, a spus Reșetnicov.

Deputatul comunist a menționat că asemenea întrevederi cu ambasadori din diferite țări au loc periodic. “La întrevedere s-a discutat despre relațiile moldo-ruse și situația din regiune. A avut loc un schimb de opinii. Nu este nimic ieșit din comun, pentru că ambasadorii nu sînt persoane non-grata”, a adăugat deputatul comunist.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав