X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Un cinematograf în aer liber va fi lansat pe 1 decembrie în capitală (FOTO)

20 noi. 2013,, 13:10   Societate
3516 2
Foto: diez.md
Un cinematograf în aer liber urmează a fi inaugurat pe 1 decembrie curent în capitală. Parohul bisericii "Sfînta Teodora de la Sihla”, Ioan Ciuntu, a comunicat pentru NOI.md că pe ecranul gigant instalat în scuarul Liceului Teoretic Român-Francez "Gheorghe Asachi" vor fi rulate filme, emisiuni și noutăți cu tentă religioasă și culturală.

Părintele Ioan Ciuntu susține că proiectul are ca scop educarea societății. ”Vrem să educăm îndeosebi tînăra generație. În acest sens vor fi difuzate Sfînta Liturghie, filme religioase, documentare, interviuri cu oameni de cultură, emisiuni de suflet, sfaturi duhovnicești, noutăți din viața bisericii și altele. De asemenea, vom organiza aici diferite concerte și alte acțiuni de binefacere pentru cei necăjiți”, a precizat acesta.

La această etapă au fost deja montate băncile și pusă temelia scenei. Oricare dintre trecători va avea posibilitate să se oprească pentru a viziona cadrele rulate. Inaugurarea proiectul finanţat de biserică ”Sfînta Teodora de la Sihla” va avea loc pe 1 decembrie cu prilejul celei de-a 20-a aniversări a redeschiderii bisericii.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав