X 
Cutremure stiri: 502

Noua generaţie Ford Mustang va fi prezentată în 5 decembrie. Modelul va fi disponibil şi în Europa

21 noi. 2013,, 16:25   Ştiri Auto
2033 0

Foto: Ford
Design global şi lansarea concomitentă în şase oraşe de pe Glob. Acestea sunt elementele de bază ale prezentării noului Ford Mustang, care va avea loc în 5 decembrie. Europa primeşte şi ea cea de-a şasea generaţie a muscle car-ului american.
Fanii maşinilor americane de legendă au motive de bucurie: Ford anunţat oficial faptul că noua generaţie Mustang, a şasea din seria modelului american, va fi prezentată în 5 decembrie în cadrul unui eveniment care va avea loc în şase oraşe de pe patru continente: New York, Los Angeles, Dearborn, Barcelona, Shanghai şi Sidney. Vestea bună este că Europa va fi şi ea pe harta pieţelor de desfacere ale modelului american, clienţii de pe Bătrânul Continent urmând să aibă ocazia de a comanda un Mustang direct din showroom-urile Ford din propriul oraş.

Lansarea noii generaţii Ford Mustang coincide cu împlinirea a 50 de ani de la prezentarea oficială a legendarului model american, moment pe care Ford se pregăteşte să-l sărbătorească aşa cum se cuvine. Astfel, reţelele de socializare pe care Ford este prezent - Mustang este cel mai iubit model de pe Facebook, cu 5.5 milioane de fani din toată lumea - vor fi "inundate" cu proiecte speciale care anunţă venirea celui de-al şaselea Mustang.

Unde vei putea urmări lansarea noului Ford Mustang pe internet?

Pagina oficială de Facebook Ford Mustang
Pagina oficială de Facebook Ford
Contul de instagram Ford
Contul de Twitter Ford Mustang
Pagina oficială Ford Mustang pe reţeaua Google+

"Toată lumea ştie cum trebuie să arate un Mustang"

Deşi veştile oficiale legate de noul Mustang se lasă aşteptate, fotografiile modelului fiind încă ascunse privitorilor. Totuşi, unele publicaţii de peste Ocean au anticipat deja data oficială a prezentării fotografiilor şi au prezentat chiar panorame interactive la 360 de grade din care viitorul Mustang poate fi admirat din toate unghiurile. Deocamdată, însă, Ford ne oferă un singur teaser foto şi o serie de filme a căror prezentare va avea loc în următoarele 15 zile pe Instagram. Urmăriţi hashtag-ul #mustanginspires pe Twitter sau site-ul dedicat pentru a nu pierde niciunul dintre acestea.

Ce ştim despre noul Mustang? "Modelul va fi imediat recunoscut ca făcând parte din galeria de onoare a generaţiilor Mustang de până astăzi", spune Joel Piaskowski, directorul de design responsabil pentru liniile noii generaţii. "În locuri precum Germania sau Brazilia, unde nici măcar nu vindem Mustang la această oră, acest nume se află în top 10 denumiri asociate cu Ford. Toată lumea ştie cum trebuie să arate un Mustang. Auzim asta de la clienţi, auzim asta de la managementul nostru", continuă oficialul mărcii.

Lansare europeană la Barcelona

"Mustang a devenit mult mai mult decât o maşină pentru legiunile sale de fani care se întind pe tot globul, din Noua Zeelandă în Islanda şi de la Shanghai la Berlin. Când experimentezi un Mustang, primeşti doza de optimism şi de independenţă care ne inspiră pe noi toţi. Am început numărătoarea inversă până la dezvăluirea noului Ford Mustang, care vine cu un nou design, cu un nou nivel de rafinament şi cu tehnologii noi inovatoare. Mustang e gata pentru următorii 50 de ani", spune Jim Farley, vicepreşedintele de Marketing, Vânzări şi Service Ford.


Detaliile despre motorizările, performanţele şi cifrele oficiale ale lui Mustang vor veni în 5 decembrie, Automarket fiind una dintre publicaţiile care vor participa la evenimentul european de lansare a modelului american.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав