X 
Cutremure stiri: 506

Azarov: Nu am luat decizia de a refuza integrarea europeană

23 noi. 2013,, 11:07   Externe
3929 1
Foto: obozrevatel.com
Prim-ministrul ucrainean Nicolai Azarov a declarat că guvernul ucrainean nu a luat decizia de suspendare a integrării europene . El a spus acest lucru la postul TV "ШустерLIVE".

"Noi nu a luat decizia privind refuzul de integrare europeană, sînt niște speculații false ... Nu am luat decizia cu privire la schimbarea direcției strategice. Sînt niște speculații false... Am adoptat o singură decizie – a restabili situația economică din țară", - a declarat Azarov.

În același timp, prim-ministrul a spus că guvernul este gata să suporte toate criticile care au venit după adoptarea acestei decizii.

Reamintim, pe 21 noiembrie Cabinetul de miniștri a decis să suspende pregătirile Ucrainei pentru semnarea Acordului de Asociere cu UE . Ucrainenii au început să se adune pentru a protesta împotriva acestei decizii , pe 21-22 noiembrie valul de proteste a cuprins orașele Kiev, Odesa, Lvov, Ivano - Frankivsk, Luțk , Cernăuți și Donețk. Pe 24 noiembrie mitingul în sprijinul asocierii dintre Ucraina și UE este planificat la Berlin (Germania).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав