X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Vladimir Voronin: Autoritățile Moldovei trebuie să renunțe la intenția de a parafa acordurile cu UE la Vilnius

26 noi. 2013,, 11:07   Societate
3069 1
Foto: noi.md
Autoritățile Moldovei trebuie să renunțe la intenția de a parafa acordurile cu UE la Vilnius, la fel cum în urmă cu 10 ani au refuzat semnarea Memorandumului Kozak. O asemenea declarație a făcut ex-preşedintele Moldovei, liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit agenţiei "Infotag", comunistul a spus că regretă "faptul că cândva nu a semnat memorandumul, însă atunci totul ajunsese prea departe şi situaţia se crease astfel că acea decizie era unica corectă".

"Peste atît timp ne-am convins că la acel moment semnarea memorandumului a fost cea mai corectă decizie", a spus Voronin.

Potrivit liderului PCRM, "astăzi Moldova nu are ce regreta, deoarece atunci conducerea ţării a ales cea mai bună variantă pentru cetăţeni".

Deputatul a recomandat actualei puteri să refuze și ea parafarea acordurilor cu UE, să se gîndească la viitorul poporului şi să ia decizii doar spre binele poporului".

"Comuniştii aprobă decizia corectă a Ucrainei de a nu semna Acordul de asociere în cadrul summitului de la Vilnius, pe 29 noiembrie", a spus Vladimir Voronin.

Oficialul s-a întrebat "ce o învaţă Europa pe Moldova, dacă nu a reuşit să înveţe conducerea Moldovei să acţioneze conform standardelor europene?".

Potrivit demnitarului, "cînd comuniştii vor reveni la putere, vor continua să aibă grijă de popor".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?