X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1460

PCRM instalează corturi în fața Misiunii UE, care vor activa în regim non-stop (VIDEO)

28 noi. 2013,, 15:50   Politică
5001 5
Foto: noi.md
Reprezentanții Partidului Comuniștilor au instalat astăzi corturi în fața misiunii Uniunii Europene în Republica Moldova, care vor activa în regim non-stop pînă pe 28 noiembrie. Corturile au început a fi instalate imediat după protestul PCRM anti-Vilnius, desfășurat în fața misiunii UE. Deocamdată membrii PCRM au instalat trei corturi, blocînd o porțiune de drum de pe strada Kogălniceanu.

Acțiunea PCRM este îndreptată împotriva demnitarilor care reprezintă Republica Moldova la Vilnius și planifică să parafeze Acordul de asociere RM-UE, în cadrul Summitului Parteneriatului Estic.

Organizatorii protestului acuză guvernanții că au plecat la Vilnius în pofida dorinței cetățenilor și intenționează să parafeze un document care nici măcar nu a fost publicat.

Comuniștii au anunțat că toate protestele organizate de PCRM vor fi redirecționate spre oficiile și reprezentanțele Uniunii Europene în Moldova. Liderul partidului, Vladimir Voronin, declară că astfel PCRM protestează împotriva susținerii de către Uniunea Europeană a guvernării antidemocratice din Republica Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав