X 
Cutremure stiri: 501

MАI al Ucrainei: Detașamentul forțelor speciale ruse "Viteazi" nu se află la Kiev

2 dec. 2013,, 01:24   Externe
8891 1
Foto: topwar.ru
Ministerul de Interne al Ucrainei a negat informațiile despre sosirea la Kiev a detașamentului forțelor speciale ruse "Viteazi", transmite ITAR-TASS. "Această informație nu este decît un zvon. Nu corespunde absolut realității", - a declarat Ministerul de Interne.

Anterior, rețeaua Civică "OPORA" a raportat că trei autobuze cu forțele speciale ruse "Viteazi", s-ar fi aflat la Borispol, lîngă Kiev. Detașamentul forțelor speciale ruse "Viteazi", în special, are sarcina de a contracara dezordinile în masă, însoțite de violență armată.

În Ucraina nu se opresc revoltele în masă. La Kiev opoziția a preluat controlul asupra clădirii primăriei Kievului. Luni, în Ucraina ar putea fi introdusă starea de urgență.

Unul dintre liderii opoziției, Arseni Iațeniuk, a cerut Occidentului să impună sancțiuni împotriva președintelui și guvernului Ucrainei pentru dispersarea mitingului de sîmbătă a susținătorilor integrării europene și a anunțat intenția de a solicita votarea în Rada Supremă a proiectului rezoluției cu privire la demisia guvernului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав