Cutremure stiri: 502

Un deputat ucrainean i-a cerut lui Putin să introducă trupe în Ucraina

2 dec. 2013,, 10:16   Externe
5008 5
Foto: htka.hu
Deputatul consiliului municipal din Sevastopol, Serghei Smolianinov, a cerut introducerea trupelor ruse în Ucraina. Cu un astfel de apel el s-a adresat către președintele Vladimir Putin. Declarația deputatului a fost plasată pe site-ul ForPost din Sevastopol.

Autorul apelului a declarat că în prezent în țară "serviciile secrete occidentale și agenții lor au inițiat încercarea de a răsturna guvernul legitim, au organizat dezordini în masă, mitinguri plătite și atacuri informaționale în mass-media pe resursele-internet finanțate de SUA".

În acest sens el a solicitat președintelui Rusiei să furnizeze ajutor militar și alte forme de asistență "pentru a proteja suveranitatea țării, populația rusă din Crimeea și din alte regiuni din Ucraina". "Vă rugăm să coordonați cu guvernul Ucrainei introducerea pe teritoriul țării a forțelor armate ale Federației Ruse, pentru apărarea de armata SUA și agresorilor NATO", - a concluzionat deputatul.

Deputatul Serghei Smolianinov este membru al fracțiunii Partidului Regiunilor, care se află la guvernare în Ucraina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав