X 
Cutremure stiri: 506

PLDM comentează avertizarea unei componente a coaliției de guvernare în legătură cu recenta decizie a guvernului rus

3 dec. 2013,, 17:42   Politică
4940 3
Foto: europalibera.org
Nemulțumirea liberalilor reformatori față de decizia de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău are mai degrabă o conotație politică. O declarație în acest sens a fost făcută de către deputatul liberal-democrat Valeriu Ghilețchi pentru NOI.md. El spune că subiectul a fost discutat în cadrul coaliției de guvernare, iar guvernul a recunoscut greșelile admise în procesul concesionării.

Cu toate acestea, Ghilețchi este de părere că decizia de concesionare este una justificată, întrucît va duce la modernizarea aeroportului.

„Criticile au fost aduse față de modul în care a fost desfășurat concursul, că ar fi fost o lipsă de transparență. Totuși, Leancă a spus că este un contract și că dacă prevederile acestui contract nu vor fi respectate, acesta poate fi reziliat. E vorba mai mult de o declarație politică a liberal-reformatorilor, din cîte îmi dau eu seama, este o poziție politică față de acest subiect. Important e ca acest contract de concesionare să aducă o modernizare a aeroportului”, a spus Ghilețchi.

Menționăm că grupul reformatorilor liberali a cerut guvernului să rezilieze contractul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău. Potrivit PLR, prin intermediul companiei ruse care a cîștigat licitația de concesionare a aeroportului, Federația Rusă intenționează să inițieze o campanie de presiuni asupra Republicii Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав