X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Moțiunea PCRM va fi examinată pe 11 decembrie (VIDEO)

5 dec. 2013,, 13:02   Politică
3420 5
Foto: noi.md
Moțiunea înaintată de Partidul Comuniștilor împotriva activității Guvernului Republicii Moldova va fi examinată miercurea viitoare, 11 decembrie. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului, Igor Corman, după expertiza efectuată de Biroul permanent al Parlamentului, transmite NOI.md.

De asemenea, spicherul a spus că înaintarea repetată a unei moțiuni de către PCRM denotă faptul că există unele carențe în Regulamentul Parlamentului.

„Acest Acord abia a fost parafat și nu a intrat în vigoare. Iar în aceste condiții, Biroul permanent al Parlamentului a luat decizia ca noi să convocăm o ședință a Parlamentului și vom face acest lucru miercurea viitoare, la ora 15.00. Care va fi soarta acestei moțiuni este evident – ea va avea aceeași soartă ca moțiunile depuse anterior”, a spus Corman.

Fracțiunea Partidului Comuniștilor a înaintat o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului. PCRM acuză Guvernul că a parafat Acordul de asociere cu Uniunea Europeană, care cuprinde și Acordul de liber schimb, fără a ține cont de părerea cetățenilor.

Vom reveni cu detalii.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав