X 
Cutremure stiri: 506

PLDM convoacă cel de-al VI-lea congres

8 dec. 2013,, 09:00   Politică
4454 5
Foto : ziuadezi.md
Astăzi se vor desfăşura lucrările Congresului VI al Partidului Liberal Democrat din Moldova. La forum au fost delegaţi 4500 de membri de partid din partea tuturor organizaţiilor teritoriale. De asemenea, la congres vor participa peste 300 de invitaţi din ţară şi de peste hotare.

Raportul de activitate a partidului va fi prezentat de preşedintele PLDM, Vlad Filat.

Deciziile care vor fi adoptate în cadrul congresului vor viza activitatea de viitor a partidului, dar şi viziunea PLDM asupra dezvoltării statului european Republica Moldova. De asemenea, recentele evoluţii politice, necesitatea îndeplinirii tuturor condiţiilor pentru semnarea Acordului de asociere a Republicii Moldova cu UE, parafat recent la Vilnius, dictează o abordare nouă a realităţilor, mişcarea înainte spre o viaţă mai bună, spre crearea locurilor de muncă, spre o justiţie transparentă, spre statul de drept, spre Europa.

Forumul va vota modificări la statutul şi programul partidului şi va alege conducerea PLDM. La fel, delegaţii la congres vor adopta Manifestul politic al forumului.

Congresul va începe la ora 11.00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав