Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

A fost stabilită culoarea anului 2014

10 dec. 2013,, 11:20   Societate
5688 1
Foto: ruvr.ru
Compania Pantone, care stabileşte standardele de culoare pentru uzul comercial în design a dezvăluit publicului culoarea anului 2014 - "Orhideea radiantă". Culoarea va înlocui Verdele smarald, care este trendul anului 2013. "Orhideea radiantă" este o combinație de fuchsia, violet și tonuri de roz și reflectă tendinţele actuale, spun specialiştii.

Directorul de la Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman spune: "Această culoare este intrigantă pentru ochi și stîrnește imaginația. Inspiră multă încredere, emană fericire, iubire și sănătate."

"E un pic diferita, e un pic excentrica si nu este o culoare primara. Este o invitatie la inovatie. Familia culorii violet ofera oportunitatea de a face lucruri creative", spune aceasta, potrivit AP.

Este nuanta potrivita pentru cultura pop a zilelor noastre: "Oamenii asociaza purpuriul cu creativitatea si originalitatea - si acestea sunt foarte apreciate astazi. Vedem cuvinte similare utilizate pentru a descrie tehnologii si produse considerate inovative si cu o abordare pe care nu ai mai incercat-o pana acum".

Eiseman mai spune ca Radiant Orchid este o nuanta ce va fi abordata rapid, intrucat flateaza majoritatea tonurilor pielii, contrasteaza placut cu nuantele neutre si este o culoare care nu a mai fost vazuta in ultima vreme.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?