Cutremure stiri: 506

Putin a cerut o interdicție de intrare a imigranților ilegali în Rusia pentru 10 ani

13 dec. 2013,, 11:33   Externe
4782 2
Foto: obozrevatel.com
Președintele rus Vladimir Putin a declarat că intrarea străinilor, care încalcă regulile de ședere în Federația Rusă, va fi interzisă timp de pînă la zece ani, în funcție de gravitatea încălcării.

"Pentru cei care încalcă regulile de ședere le va fi refuzată intrarea în Rusia, în funcție de gravitatea încălcării, pentru o perioadă de la 3 la 10 ani", - a spus Putin, dînd citirii Adresării către Adunarea Federală.

Putin a propus, de asemenea, ca persoanelor juridice și întreprinzătorilor individuali să li se ofere posibilitatea de a angaja străini pe bază de patentă, transmite Interfax.

"Este necesar de a schimba sistemul de patentă existent. În prezent muncitorul străin trebuie să procure patenta în cazul în care lucrează la o persoană fizică", - a reamintit președintele. În acest sens, el a sugerat că "persoanele juridice și întreprinzătorii individuali să aibă, de asemenea, posibilitatea de a angaja un lucrător străin, în baza patentei".

În 2008, Duma de Stat a Rusiei a înăsprit procedura de deportare a imigranților ilegali. Potrivit documentului, migrantul ilegal trebuie să părăsească Rusia în termen de 10 zile de la adoptarea deciziei de deportare și nu se va putea întoarce timp de 5 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав