X 
Cutremure stiri: 506

Instanța i-a interzis lui Kliciko să se deplaseze prin Kiev

15 dec. 2013,, 10:01   Externe
12993 9
Foto: lb.ua
Judecătoria raională Pecerski i-a interzis liderului partidului "UDAR" Vitali Kliciko să se deplaseze în orice mod prin Kiev, anunță serviciul de presă al partidului.

În plus, se interzic orice acțiuni de blocare a trotuarelor, trecerilor de pietoni, arterelor auto, inclusiv prin plasarea pe carosabil a diferitor obiecte, care împiedică circulația autovehiculelor în orașul Kiev și libera trecere a pietonilor pe trotuare și treceri de pietoni pe străzile centrale.

Din document reiese, că anume în vedera executării acestei decizii a judecătoriei raionale Pecerski, detașamentul "Berkut" a luat cu asalt protestatarii pașnici din Piața Independenței în noaptea din 10 spre 11 decembrie.

Comentînd pe marginea deciziei, liderul formațiunii "UDAR", Vitali Kliciko, a spus că acest lucru dovedește încă o dată "frica autorităților de popor".

"Judecătoria Pecerski a adoptat o decizie, potrivit căreia eu chiar mergînd pe stradă, pot deranja pe cineva. Puterea se clatină. Ea se teme. Antimaidanul este, de asemenea, frica autorităților, care ajunge pînă la absurd!", - a declarat V. Kliciko de pe scena din Piața Independenței sîmbătă seara.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав