X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4150

Mass media: Democrații susțin concomitent integrarea europeană și aderarea Moldovei la Uniunea Vamală

16 dec. 2013,, 13:20   Societate
3631 4
Foto: gagauzinfo.md
La mitingul organizat în Comrat în susținerea integrării Republicii Moldova în Uniunea Vamală Rusia – Belarus – Kazahstan au fost observați aceiași reprezentanți ai Partidului Democrat care au participar în Chișinău la acțiunile proeuropene. La acțiunea de ieri de la Comrat în favoarea aderării la uniunea Vamală și adoptarea statuului amînat al autonomiei au participat șeful filialei PD din Găgăuzia, Nicolae Dudoglo, președintele Adunării Populare, Dmitri Constantinov și alți șefi de direcții, membri ai PD.

La mitingul împotriva integrării europene a R. Moldova au participat și membrii organizației de tineret a PD din Găgăuzia. Potrivit reprezentantului organizației de tineret, Stepan Cara, pentru tineri ”Rusia este mai aproape decît UE”, relatează portalul Gagauzinfo.md.

”Considerăm că în Moldova trebuie să fie organizat un referendum privind aderarea țării la Uniunea Vamală. Noi, tineretul, se pronunță pentru Uniune Vamală! Patria noastră este Găgăuzia și noi sîntem ăpentru adoptarea statutului amînat al autonomiei”, a menționat Cara.

Amintim că, pe 3 noiembrie, reprezentanții PDM din Găgăuzia au organizat transportarea simpatizanților lor la mitingul pentru susținerea integrării europene a R. Moldova, care s-a desfășurat în centrul Chișinăului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав