X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Bătălia pentru PUTERE dintre liberali și reformatori continuă

17 dec. 2013,, 11:05   Societate
3682 0
Foto: privesc.eu
Președintele Partidului Liberal Reformator, Ion Hadârcă, a anunțat că tot mai mulți liberali și-au exprimat dorința de a părăsi PL-ul și de a adera la partidul nou creat. Mai mult, Hadârcă se arată convins că în scurt timp, reformatorii liberali vor avea propria lor fracțiune în Consiliul Municipal Chișinău. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni la Unimedia.

„Majoritatea structurilor PL au trecut deja de partea noastră. Vor veni și consilieri municipali și locali, dar și primari. Ei și-au manifestat deja adeziunea. Este foarte real ca în timpul apropiat să avem o fracțiune a noastră în CMC. Avem doi consilieri, iar al treilea consilier va veni singur. Ei împărtășesc aceleași valori, doresc să adere și sînt nemulțumiți de tărăgănările care se întîmplă în PL”, a precizat Hadârcă.

În replică, deputatul liberal Valeriu Munteanu a declarat pentru NOI.md că nu este la curent cu schimbările care ar urma să aibă loc în cadrul fracțiunii liberale din CMC, dar afirmă că în spatele acestor acțiuni ar sta PLDM.

„Este o mare prostie. Nu poți să-ți declari adeziunea pentru ceva ce nu există. Nu văd de ce să aderi la o copie, atît timp cît există originalul. Hadârcă este manipulat, pentru că nu cunoaște absolut nimic și face ce i se indică de la PLDM. El nu știe cum se face politică”, a subliniat deputatul.

Menționăm că pe 15 decembrie s-a desfășurat congresul de constituire al PLR, în cadrul căruia Ion Hadârcă a fost ales președinte al formațiunii. Anterior liderul PL, Mihai Ghimpu, a fost exclus din componența Biroului permanent al Parlamentului, la inițiativa grupului liberal reformator.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?