Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4077

Republica Moldova a devenit un stat al mafiei criminale - opinie

23 dec. 2013,, 14:20   Societate
4264 3
Foto: jurnal.md
Din ziua incidentului produs în Pădurea Domnească, în care un tînăr și-a pierdut viața, Moldova nu mai are justiție și democrație. Opinia aparține jurnalistului Vasile Năstase și a fost exprimată într-un editorial pentru jurnal.md.

“Știm cu exactitate că acum un an, la partida de braconaj oferită de păpușar slugilor sale docile, nu doar s-a produs o tragedie umană, prin împușcarea cu sînge rece a lui Sorin Paciu, ci s-a întîmplat și o profundă dramă socială, națională, dacă vreți, prin împușcarea democrației și a statului de drept”, scrie Năstase.

Autorul a dat de înțeles că incidentul produs acum un an a fost acoperit intenționat de către politicieni, pentru a nu compromite viitorul european al țării.

“Din acea zi fatidică, Republica Moldova nu mai are justiție. Din acea zi fatidică Republica Moldova nu mai are democrație. Din acea zi fatidică Republica Moldova a devenit, de facto, un stat al mafiei criminale. Cu cît mai adînc a fost îngropată crima, cu atît mai neted este viitorul european al mincinoasei povești moldovenești”, afirmă Năstase.

Astăzi se împlinește un an de la incidentul care avut loc în Pădurea Domnească, cînd și-a pierdut viața Sorin Paciu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?