Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Grișkoveț: copiii noștri nu vor avea un scris propriu (VIDEO) ©

24 dec. 2013,, 16:45   Showbiz
4121 0
Foto: noi.md
Faimosul scriitor și actor rus Evgheni Grişkoveţ a evoluat pe scena din Moldova cu un nou monospectacol "Adio, hîrtie!"

Înainte de monospectacol, care a durat două ore şi al cărui protagonist principal a fost însuşi Eugene Grişkoveţ, actorul a răspuns la numeroasele întrebări ale reporterilor.

El a menţionat că este bucuros că de data aceasta i-a reuşit să aducă un spectacol integral cu o echipă completă, dar și cu decorații adevărate.

"Personajul meu din spectacol retrăieşte mult prea profund mai multe dintre aspectele pe care umanitatea și cultura umană le pierde treptat, despărțindu-se de hîrtie. Ideea principală a monospectacolului este că copiii noștri vor fi oameni fără scris propriu, de mînă. Pierdem odată cu hîrtia mai multe dintre aspectele individualităţii și originalităţii noastre, admiţînd suprimarea trăsăturilor caracteristice doar nouă", ‒ a menţionat actorul.

Actorul a povestit că chiar dacă utilizează hîrtia şi nu foloseşte, deloc, internetul, consideră că este un om modern.
"Sînt un om modern, din punctul meu de vedere, dacă e să mă refer la viziunea mea asupra vieţii. Căci, omul modern trebuie definit prin dragostea faţă de timpul în care trăiește. Iată că mie îmi place timpul în care trăiesc. Iar utilizarea gadget-urilor sau a oricăror alte dispozitive electronice nu-l definesc pe om ca fiind modern. Nu cred că persoana care stă toată ziua pe internet este mai modernă, decît aceea care citeşte o carte despre istoria artei".
E. Grişkoveţ vine pentru a treia oară cu spectacole la Chișinău. Prima oară el a evoluat pe scena din Moldova în anul 2010, cu spectacolul "Kak ia siel sobaku"(Calea devenirii maestrului).



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав