Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Directorul Serviciului Federal pentru Migraţie a numit criteriile de selectare a migranților necesari Rusiei

25 dec. 2013,, 11:11   Societate
12402 3
Foto: polit.ru
Directorul Serviciului Federal de Migrație din Rusia, Konstantin Romodanovski, a declarat că Rusia are nevoie doar de acei migranți, care îndeplinesc anumite criterii, potrivit "Izvestia".

Într-un interviu directorul Serviciului Federal de Migrație a declarat că Rusia are nevoie doar de cei care înțeleg situația, au o profesie, studii, dorința de a munci. Potrivit lui Romodanovski, în țară sînt prea mulți migranți și economia Rusiei nu-i poate "digera" pe toți. Apar oameni în plus, pentru care intoarcerea acasă devine o problemă din cauza lipsei de bani. Acest lucru duce la creșterea numărului de infracțiuni comise de migranți. Totuși, șeful Serviciului Federal de Migrație precizează că în afacerile criminale sînt implicați nu doar migranții.

Răspunzînd la întrebarea privind lupta cu migranții ilegali Romodanovski a spus că în anul curent Serviciul Federal de Migrație a interzis intrarea în țară pentru circa 450 de mii de oameni. Însă într-o zi asemenea probleme nu se rezolvă, a declarat Romodanovski. Pentru a remedia situația cu numărul enervant de mare de imigranți ilegali, toate agențiile federale ar trebui să facă un efort și să minimizeze factorii de risc, care agravează situația interetnică, este convins oficialul rus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав