X 
Cutremure stiri: 502

Google 2013: Tesla Motors - Cel mai cautat producator auto in SUA

26 dec. 2013,, 16:47   Ştiri Auto
2405 0

Foto: Tesla
Google a publicat acum cateva zile, rezultatul cautarilor din 2013. Astfel, pe primul loc in topul constructorilor auto a fost Tesla Motors. Producatorul de supercar-uri electrice a reusit sa detroneze rivali precum Ford, Toyota si Jeep.

Electricul produs in SUA a avut cel mai mult succes in statele California, Washington si New Jersey, in timp ce locuitorii din Wyoming, Dakota de Nord si Sud au fost cei mai putin interesati de soarta Tesla Motors in 2013.

In ceea ce priveste orasele, pe primul loc s-au clasat West Coast si Northeast, urmate de Chicago, Minneapolis, Detroit si Miami, asezi unde Tesla deja a instalat statii de reincarcare sau o va face in viitorul apropiat.
In plus, oamenii au fost interesati si de incendiile in care modelul Tesla S a fost implicat, dar si de ancheta in desfasurare a NHTSA. Pentru moment, oficialii Tesla au refuzat sa comenteze rezultatele publicate de Google.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав