X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Cătălin Josan la shopping sau despre tendințele în materie de modă masculină în noul sezon

26 dec. 2013,, 20:00   Societate
4758 0

Acum, când sărbătorile ne bat la ușă, probabil cauți surse de inspirație pentru garderoba ta.

Iar dacă ai trecut deja de faza de începător în stil, cu siguranță cauți metode de a aduce un aer proaspăt în ținutele tale. Nu trebuie să fii un împătimit al shoppingului ca să știi cum este mai bine să te îmbraci – trebuie doar să ții cont de câteva detalii care fac diferența: culori, textură, imprimeuri, accesorii, și nu în ultimul rând – să știi cum să alegi magazinul/magazinele potrivite. Pentru mine este foarte simplu la acest capitol – întotdeauna, acasă, merg la Shopping MallDova – cel mai mare centru comercial în care găsesc toate brandurile preferate.
Culorile sezonului

La capitolul culori – negru, maro, gri, vernil, bleumarin, roșu-burgund, galbenul muștar și mov-prună rămân culorile tari ale noului sezon. Dacă dorești să scoți în evidență o culoare, ei bine, aceasta este gri. Deși nu este niciodata ușor să porți gri, folosește-te de texturi și imprimeuri pentru a suprapune elemente în această culoare.

Interesant în acest sezon este și faptul că ai cale liberă pentru a asorta obiecte vestimentare de aceeași culoare. Așadar, dacă ești înnebunit după o anumită nuanță, o poți purta din cap până în picioare dacă îndrăznești. Tot pentru cei care știu deja regulile modei, în acest sezon continuă tendința materialului boem – catifeaua. Apropo, la Shopping MallDova ai o groază de magazine care etalează ținute într-o singură nuanță sau abundă în catifea.

Se poartă carourile, dar și premiile mari

În noul sezon nu mai putem scăpa de carouri. Deși le-am evitat până acum deoarece toată lumea le purta și aduc a stilul „lumberjack”, în această iarnă pătrățelele dețin controlul. În plus, ele pot fi purtate atât în look-uri retro, cât și în cele moderne-minimaliste prin intermediul unui costum structurat.

Eu mi-am ales deja câteva ținute pentru acest sezon, inclusiv mi-am cumpărat ceva pentru noaptea de Revelion, și pentrucă am făcut cumpărături în valoare minimă de 300 lei, m-am înscris și la o super tombolă organizată de Shopping MallDova, la care marele premiu este unautoturism HYUNDAI I30. Atenție, marea extragere va avea loc pe 10 ianuarie, 2014, așa că ai timp berechet pentru cumpărături și pentru a te înscrie la tombolă. Vezi mai jos agenda de sărbători a mall-ului, unde, cu siguranță, vei găsi și alte activități interesante pentru tine și familia ta.

Grăbește-te să vii la Shopping MallDova! Hohoho și Crăciun Fericit!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?