Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

SĂRBATOARE DE CRĂCIUN PENTRU COPII, ORGANIZATĂ DE SALONUL AUTO JAGUAR LAND ROVER

27 dec. 2013,, 13:04   Ştiri Auto
5575 0

Foto: noi.md

În fiece an, în perioada sărbătorilor de iarnă, salonul auto JAGUAR LAND ROVER organizează tradiţionalul matineu pentru copiii clienţilor săi. În acest an, copiii au nimerit în atmosfera Poveştii Albe de Crăciun.

Pe data de 22 decembrie, uşile salonul auto s-au deschis pentru cei mai mici dintre admiratorii brandurilor Land Rover şi Jaguar, ducîndu-i într-o lume de basm. Precum în orice poveste de Craciun, surprizele, magia, cadourile şi impresiile plăcute au fost de nelipsit.

Evenimentul le-a oferit oaspeţilor multe momente inedite. Toată acţiunea s-a petrecut în interiorul salonului auto. Oaspeţii au fost întîmpinaţi de Craciuniţe, care le-au propus tuturor copiilor să-i scrie moşului o scrisoare şi să o trimită prin intermediul cutiei poştale DAAC Hermes.

Programul a decurs conform planului, toată lumea îi căuta pe Moş Crăciun şi pe Albă ca Zăpada prin imensul Castel de Gheaţă, fiind ajutaţi de Clown şi Pinguin, precum şi de toate celelalte personaje din poveste.


Spectacolul cu bule de săpun i-a uimit plăcut pe toţi copiii. Iar cel mai amuzant moment al zilei a fost Orchestra de sărbătoare, condusă de un dirijor, care a invitat părinţi pe scenă şi i-a învăţat cum să cînte, ca să fie mai vesel. Cei mici au rîs cu poftă şi i-au susţinut pe cei de pe scenă.

Momentul solemn al petrecerii a fost înmînarea cadourilor, iar răsplată pentru răbdarea copiilor energici şi mulţumiţi au fost gustările dulci.

Pe durata întregului eveniment, maturii s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare în confortabila zonă de odihnă, unde partenerii salonului auto Jaguar Land Rover – reprezentaţii Julius Meinl - i-au servit pe toţi cu minunatele lor băuturi: ciocolată caldă cu migdale, cafea, cacao şi ceai.

Sărbătoarea a fost de pomină, iar povestea va continua şi în anul care vine!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав