Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4069

Urarea Mișcării Populare Antimafie către guvernanți

27 dec. 2013,, 15:05   Societate
5073 2
Foto: noi.md
Voluntarii Mișcării Populare Antimafie au organizat astăzi în fața Procuraturii Generale un flash-mob mai special, decît de obicei. Aceștia au urat actuala guvernare în ajun de Anul Nou, transmite NOI.md.

„Bună seara, deputați, deputați și diplomați/ Și voi miniștri vînduți pe 33 de bănuți/Dați-vă după perdele și ascultați vorbele mele/De trei ani trecuți încoace țara asta n-are pace/Tot o fură-n lung și în lat bandiții lui Filat/ Tot o cumpără ca pe un sunduc unul zis Vlad Plahotniuc/Mai întîi voi ați vînat, pe urmă v-ați tot certat/Care a fost cel ce a împușcat/ Și de capăt n-ați mai dat/Acum v-ați împăcat/ Mai departe la furat/Pînă acum separat/ Dar de acum la pătrat/Jos măi!”, a scandat unul dintre protestatari.

De asemenea, tinerii au făcut referință la justiția coruptă din țară, privatizarea Băncii de Economii, concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, parcursul european al Republicii Moldova, activitatea Ministerului Apărării, încăierarea dintre deputați de la ultima ședință a Parlamentului, parafarea Acordului de Asociere cu UE și altele.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?