Cutremure stiri: 500

Dmitri Rogozin a "felicitat" NATO cu o fotografie cu rachete (FOTO)

30 dec. 2013,, 10:55   Externe
13333 19
Foto : nr2.ru
Dmitri Rogozin, viceprim-ministrul rus, care se ocupă de industria de apărare a țării, a decis într-un mod original și cu un "simț al umorului" aparte să felicite NATO cu Anul Nou. Pe pagina sa de Facebook Rogozin a postat o fotografie a rachetei lîngă care s-au aliniat militarii în frunte cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada.

"Îi felicit pe prietenii noștri din NATO cu Anul Nou! " – a subscris fotografia Dmitri Rogozin.

De ce a făcut Rogozin acest lucru nu este clar, căci nu este un blogger obișnuit, care a decis să zburde în rețeaua socială, ci un oficial de rang înalt din Federația Rusă. Și o astfel de felicitare a unui oficial poate fi interpretată ca un atac și nu o glumă nepotrivită.

Mai ales dacă ne amintim discuțiile recente asociate cu apariția informațiilor în publicația germană Bild despre amplasarea rachetelor "Iskander-M" în regiunea Kaliningrad.

Această informație a neliniștit în decembrie 2013 liderii din statele baltice, Polonia, SUA și UE. Mai mult decît atît, la summit-ul final al UE, complexele de rachete "Iskander-M " au provocat discutarea politicii de apărare a Uniunii Europene pentru prima dată în cinci ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав