X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Procedurile de trecere a frontierei cu Transnistria vor fi simplificate

31 dec. 2013,, 09:00   Societate
6850 0
Foto: point.md
În Transnistria pentru perioada sărbătorilor de iarnă, de Revelion şi Crăciun, au fost simplificate procedurile de trecere a frontierei de stat, transmite serviciul de presă al președintelui autoproclamatei RMN.

Procedurile simplificate vor intra în vigoare la 30 decembrie 2013 şi vor dura pînă pe data de 2 ianuarie 2014, ca apoi să fie iar valabile în perioada de pe 6 pînă pe 8 ianuarie, anul viitor. În plus, față de punctele de trecere care funcţionează permanent, se preconizează să fie deschise încă 9 puncte suplimentare temporare de trecere a frontierei.

Procedura simplificată este prevăzută pentru cetățenii din Transnistria, care locuiesc în zonele de frontieră ale republicii, precum și pentru acei care intră și ies din zonele limitrofe ale Ucrainei și Republicii Moldova, în baza actelor de identitate.

În zilele de sărbătoare la frontiera transnistreană controalele frontalier și vamal vor fi mai indulgente. Cu toate acestea, Comitetului Securității de Stat din Transnistria i s-a solicitat să păstreze mecanismul de control eficient de trecere a frontierei de stat de către reprezentanţii forțelor de securitate ale Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав