X 
Cutremure stiri: 505

PREDICŢIA şamanilor despre ce se va întîmpla cu Obama în 2014

2 ian. 2014,, 10:00   Externe
3477 0
Foto: firstnews.ru
Mai mulţi şamani din Peru s-au adunat la Lima pentru un ritual sacru de Anul Nou. Şamanii au făcut preziceri cu privire la anul 2014, inclusiv cu privire la preşedintele SUA, Barack Obama.

Un ritual al şamanilor din Peru are loc în fiecare an pe malul oceanului. Este o şansă pe care aceştia o folosesc pentru a face preziceri pentru anul ce vine şi pentru a cere zeilor pace şi mai multă linişte în toată lumea.

nconjuraţi de flori galbene şi roşii, mai mulţi şamani peruani au dansat şi au rostit rugăciuni pentru ţara lor şi pentru rezolvarea unei dispute maritime cu Chile.

Şamanii au avut portrete ale preşedintelui peruan, ale fostului şi acutualului preşedinte din Chile pe care le-au scufundat în apa mării în speranţa că ritualul va aduce o rezolvare a problemelor. Sfîrşitul de an este un moment propice pentru ca şamanii din Peru să ceară zeilor pacea.

"Implorăm zeul-soare, Tayta Inti, implorăm marea, cu ritualurile noastre, să ne aducă pacea, integrarea mondială şi, mai presus de toate, să înceteze moartea copiiilor nevinovaţi, care nu înţeleg de ce există război", spun şamanii peruani.

"Prezicem că Obama va împlini reforma din imigraţie. Mulţi oameni vor fi fericiţi. Vedem că alţii vor fi supăraţi, dar forţele pozitive vor învinge, pentru că spiritele ancestrale ale raselor vor oferi protecţie", mai spun şamanii.

Rugăciunile şi prezicerile şamanilor sînt ascultate cu mare interes de peruani.

Anul trecut ei şi-au pus la bătaie toată "puterea" şi au cerut ca lumea să nu se sfîrşească în decembrie 2013, confrom calendarului mayaş, iar cu un an înainte au prezis că Barack Omaba îl va învinge pe contracandidatul său republican, Mitt Romney.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав