X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

În Rusia vor avea loc raiduri împotriva imigranților ilegali

2 ian. 2014,, 09:51   Externe
8345 1
Foto: obozrevatel.com
Angajații Serviciului Federal de Migrație al Rusiei intenționează de sărbătorile de iarnă să efectueze raiduri pentru a prinde migranții ilegali, a declarat purtătorul de cuvînt al Serviciului Federal de Migrație Zalina Kornilova, transmite "Interfax".

"În zilele de sărbătoare Serviciul Federal de Migrație va patrula locurile publice în orașele rusești pentru a identifica pe cei care încalcă legislația de migrație", - a declarat ea.

Potrivit Serviciului Federal de Migrație, o atenție specială va fi acordată zonelor lîngă stațiile de metrou și pițelor centrale. Z.Kornilova a spus că astfel de controale vor fi efectuate în întreaga Rusie.

Potrivit informațiilor anterioare, începînd cu 1 ianuarie 2014, perioada de ședere temporară a unui cetățean străin fără viză nu poate depăși un total de 90 de zile în decurs de 180 de zile. Modificările corespunzătoare la legile privind procedura de intrare și de ieșire din FR și statutul juridic al cetățenilor străini a fost semnate de președintele Vladimir Putin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?