X 
Arşiţa stiri: 214
Jocurile Olimpice stiri: 271
Transnistria stiri: 1418

Situația la frontieră: care sînt cele mai aglomerate posturi vamale la început de an

3 ian. 2014,, 12:25   Societate
4653 0
Foto: infoprut.ro
De sărbători mii de moldoveni plecaţi peste hotare se întorc acasă. Astfel, conform datelor parvenite de la direcţiile regionale ale Poliţiei de Frontieră, în punctele de trecere, atît pe sensul de intrare, cît şi pe cel de ieşire din ţară fluxul de persoane şi mijloace de transport a fost dinamic. În ultimele 24 de ore, la frontiera de stat au fost înregistrate 40.783 de traversări persoane și 8012 traversări mijloace de transport. Cel mai mare flux a fost semnalat în punctele de trecere Otaci și Vălcineț, amplasate pe sectorul moldo-ucrainean, iar la frontiera moldo-română cel mai solicitat rămîne punctul de trecere Leușeni, fiind urmat de Aeroportul Internațional Chișinău.

Poliția de frontieră reamintește că în situaţiile în care apar întrebări cu privire la traversarea frontierei de stat, cetățenii pot suna la numărul de telefon 022 259 717 (linia verde).

De asemenea, în cazul în care oamenii sînt nemulțumiți de modul cum a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, aceștia pot forma numărul de telefon 022 259 675 (linia fierbinte), unde aspectele semnalate vor fi preluate de către poliţiştii de frontieră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав