Cutremure stiri: 502

Agenția de protecție a mediului din SUA a numit Mazda producătorul de automobile cu cei mai buni indici ai eficienței consumului

14 ian. 2014,, 13:08   Ştiri Auto
4009 0
Foto: mazda
Agenția de protecție a mediului din SUA (U.S. Environmental Protection Agency – EPA) a numit Mazda Motor Corporation producătorul de automobile cu cei mai buni indici ai eficienței consumului de pe piața nordamericană. Această informație se conține în raportul EPA «Trendurile eficienței de consum a autoturismelor » (Light Duty Fuel Economy Trends) pentru a. 2013. Mazda a demonstrat cei mai buni indici ai consumului mediu de combustibil pentru linia de modele 2012 *.
Păstrând caracteristicie de menevrabilitate ale automobilelor sale, Mazda a ocupat locul doi la tempoul diminuării consumului – într-un singur an, automobilele Mazda au început să consume cu 0,729 l / 100 km mai puțin. Concomitent, Mazda a demonstrat cea mai înaltă eficiență a consumului, comparativ cu alți producători, fără a propune pe piața nordamericană modele hibrid.


Aceste rezultate au fost obținute grație tehnologiilor SKYACTIV, care includ motoare p4e benzină cu cel mai înalt gard de comprimare a amestecului, transmisiuni mecanice și automate foarte eficiente, componente ușoare ale șasiului și caroseriei, diminuarea rezistenței la rulare și un design aerodinamic eficient.
Preșidintele Jim O'Sullivan, care conduce și consiliul director Mazda North American Operations: «Credoul companiei Mazda – soluții alternative, nestandarde pentru toate problemele existente. Tehnologiile SKYACTIV nu fac o excepție. În timp ce alți producători și-au îndreptat atenția spre hibrizi și electromobile, noi am preferat să ne concentrăm asupra perfecționării tehnologiei de bază, utilizate azi de peste 90% dintre automobile și mașinile de teren, – motorul cu ardere internă. Analizînd și perfecționînd în cele mai mici detalii acest agregat, precum și celelalte ansambluri, Mazda a putut scoate pe piață automobile-lider în clasele lor, cît privește eficiența consumului. Și aceasta în timp ce tehnologiile progresiste la prețuri rezonabile sunt accesibile fiecărui cumpărător».
Tehnologiile SKYACTIV, grație căroraMazda a devenit lidert la acpitolul eficiența consumului, sunt prezente pe asemenea automobile, ca noul Mazda3, Mazda6 șiMazda CX-5. Mazda3, dotat cu un sistem de regenerare a energiei de frînare i-ELOOP, demonstrează rezultate dintre cele mai bune în clasa respectivă. Cu condiția utilizării sistemului i-ELOOP, Mazda6 este lider în clasa respectivă la același capitol. Mazda CX-5 este și el unul dintre liderii segmentului SUV (inclusiv hibrizii) pe piața nordamericană.


* Conform standardelor EPA,pe care condițiile testării le caracterizează ca fiind mai aproape de mișcarea reală .
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав