X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Liberalii comentează amenințarea cu chemare în JUDECATĂ

20 ian. 2014,, 14:05   Politică
4705 2
Foto: noi.md
Deputatul liberal Valeriu Munteanu reacționează la intenția, președintelui Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, deputatului liberal-democrat Veaceslav Ioniță, de a acționa în judecată trei membri ai PL.

În cadrul unei conferințe de presă Valeriu Munteanu s-a arătat uimit de gestul lui Veaceslav Ioniță și i-a sugerat să nu se grăbească cu chemarea în judecată, dar să aștepte decizia Curții Constituționale, care trebuie să se pronunțe pe marginea modificărilor operate la politica bugetar fiscală, relatează NOI.md.

„Aș vrea să vad această cerere în judecată. Cu atît mai mult, nu înțeleg de ce Ioniță s-a alarmat, pentru că la acest proiect există votul Parlamentului. Altceva e că el este președintele Comisiei. Dacă el se simte cu musca pe căciulă și crede că ne este frică, cred că a greșit adresa. Îi sugerez să aștepte decizia Curții Constituționale și rezultatul procuraturii. Dumnealui trebuie să-și angajeze un avocat, pentru că o să aibă neapărată nevoie”, a spus Munteanu.

Deputatul s-a arătat convins că PL nu a greșit cu nimic atunci cînd i-a acuzat pe guvernanți de prejudicierea statului cu 13 milioane de lei și că nu există motiv pentru chemare în judecată.

Reprezentanții Partidului Liberal au expediat o sesizare la Procuratura Generală, prin care solicită să inițieze o urmărire penală și să atragă la răspundere persoanele care se fac vinovate de prejudicierea bugetului public național cu 13 milioane de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав