X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Ministerul Transporturilor: Toate traseele din Moldova sînt curățate

22 ian. 2014,, 12:40   Societate
3658 3
Foto: noi.md
Toate drumurilor naționale și cele din capitală sînt curățate, iar transportul circulă în regim normal. Cel puțin așa declară reprezentanții instituțiilor de profil.

Potrivit datelor Primăriei Chișinău, noaptea trecută, la deszăpezirea drumurilor din capitală au participat circa 50 de autospeciale, iar pe drumuri a fost presărat peste 780 de metri cubi de material antiderapant.

În prezent se lucrează la curățarea drumurilor auxiliare. Funcționarii dau asigurări că transportul în comun activează în regim normal, pe rute au ieșit astăzi 268 de troleibuze și 96 de autobuze.

Ministerul Transporturilor a anunțat că și drumurile naționale se află sub control, fiind deszăpezite în totalitate pe parcursul nopții. Cea mai complicată situație s-a înregistrat în sudul și centrul țării, unde stratul de zăpadă local a atins 12 cm. În total, pe drumurile naționale a fost presărat peste 2,4 tone de material antiderapant. La lucrările de deszăpezire au fost antrenate peste 500 de persoane și 180 de unități de tehnică.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?