X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Mihai Ghimpu CRITICĂ DUR crearea noii fracțiuni a PLR în CMC (VIDEO)

22 ian. 2014,, 13:20   Politică
5085 1
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, s-a arătat indignat de constituirea unei noi fracțiuni în Consiliul Municipal Chișinău, și anume a fracțiunii Partidului Liberal Reformator. În cadrul unei conferințe de presă Mihai Ghimpu a calificat această acțiune drept una neconstituțională, criticîndu-i dur pe liberal-reformatori, relatează NOI.md.

„Drumul lor este doar pînă la cimitirul politic. Vreau să amintesc că cetățenii au votat PL, iar această acțiune este o sfidare totală a votului cetățenilor. Este un act neconstituțional și nu au dreptul să o facă. Ei sînt oameni care umblă ca un cățeluș de la o cușcă la alta, dar nu pot forma fracțiuni. Pe noi nu ne afectează. Partidul Liberal din contra, devine unul mai unitar, nu format din oameni cărora, dacă Ghimpu nu i-o dat țîța, el caută mîța”, a spus liderul PL.

După ce anterior doi consilieri liberali din cadrul CMC s-au retras din fracțiunea PL, astăzi un alt consilier, Veaceslav Bulat, a declarat că părăsește rîndurile fracțiunii, dar și ale Partidului Liberal. Cei trei consilieri au anunțat despre constituirea unei noi formațiuni în cadrul Consiliului Municipal Chișinău.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?